Rommelmarkt 12 april

17-03-2014 13:48

Hallo allemaal,

 


Zaterdag 12 april  is er een ROMMELMARKT op Het Kastanjecollege.

 

Gezond zijn is eigenlijk het allermooiste dat er is. Wij vinden dat al snel normaal. Toch is het belangrijk om soms eens even stil te staan bij het feit dat veel mensen keihard moeten knokken voor hun gezondheid... Als wij met onze gezonde lijven af en toe een beetje moeite doen voor mensen die erg ziek zijn, dan zou dat toch geweldig zijn. Dus waarom ook eigenlijk niet?


Komende 4 weken zal ‘Roparun team 173’ in samenwerking met leerlingen van Het Kastanjecollege zich actief gaan inzetten voor een goed doel genaamd Stichting Roparun. Team 173 bestaat uit een aantal oud leerlingen van de school. Dit jaar laten zij zich sponsoren om van Hamburg naar Rotterdam te rennen om zo aandacht en geld in te zamelen voor mensen met kanker.

 

Naast deze sponsorloop gaan we dus ook ons best doen om geld in te zamelen met een rommelmarkt.  Dit gaan wij samen met klas H2b en H3b organiseren. Met zoveel mogelijk hulp van ouders, familie,vrienden en kennissen uit Maassluis willen wij spullen gaan inzamelen om deze vervolgens te verkopen. 100% van de opbrengsten gaan direct naar het goede doel.

 

Bijna iedereen heeft thuis nog wel bruikbare/verkoopbare spullen liggen die al veel te lang alleen maar in de weg liggen. Wellicht is dit een goed moment om daar een punt achter te zetten en daar meteen iets ‘goeds’ mee te doen. Vanaf 13 maart tot 10 april gaan een groot aantal leerlingen en team 173 druk aan de slag met de voorbereidingen. Op school worden lokalen ingericht voor de ingezamelde spullen, die zijn vanaf nu van harte welkom. Je kunt je spullen zetten in lokaal A11/A13 bij het bordje van jouw klas. Dit kan elke maandag en woensdag tussen 8.00 – 8.45 uur.

 

Zonder spulletjes natuurlijk geen rommelmarkt. Daarom willen wij u als ouders vragen om een beetje met ons mee te denken. Mocht u dus nog leuke spulletjes hebben, gelieve deze mee te geven aan uw kind.

 

Alles wat uw kind op een normale manier mee naar school kan nemen is eigenlijk goed... Denk aan een paar voetbalschoenen, een stapel tijdschriften, kleding, een oude tv, computer spelletjes, kleding, een snowboard, skeelers, een fiets, een paar schaatsen, een kinderzitje, een paar potten en pannen,  etc.

 

Op deze manier is uw huis straks weer lekker opgeruimd en kunnen wij iets goeds doen voor een groep mensen die dat hard nodig hebben.

 

 

Aan de slag met z’n allen!